Etsi

Yhdistyksille, kasvattajille, ratsastustalleille

Koirayhdistysten leireille, koulutusviikonloppuihin tai vaikka kouluttajien omille koulutuspäiville halutaan usein kouluttaja ihan muualta, tuomaan uusia näkökulmia ja antamaan uutta intoa sekä keinoja koulutushaasteiden kohtaamiseen. Myös talliporukka voi kaivata jotain uutta.

Onko rotujärjestön leirille toivottu tutustumista noseworkiin? Kaipaako pelastuskoirayhdistys uusia ideoita monipuoliseen treenaamiseen? Haluatko kasvattajana tarjota pentutapaamisessa koulutustukea ammattilaiselta?Olisiko ratsastusleirille kiva saada jotain uutta?  Tai halutaanko omat kouluttajat päästää välillä nauttimaan ammattitaitoisesta ohjauksesta?  Ota yhteyttä, rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva koulutus.

Ota yhteyttä 


Esimerkkinä: Jälkikoulutuksen monet menetelmät -luento

Miten jälkikoulutus aloitetaan esineilmaisusta? Tai askel askeleelta palkaten vain kehumalla? Miten vettä voi käyttää apuna koulutuksessa, entä hajuerottelurataa? Kannattaako jäljet merkitä? Kymmenen harjoitusta vartissa, miten? Ja paljon muuta. Hyvän jälkikoiran rakentamiseen on monta tietä. Luennolla avataan koulutusmenetelmiä, joita on käytössä Suomessa ja Ruotsissa harrastajilla ja virkakoirakoulutuksessa. Mukana demokoira.