Etsi

Tarinoita

Torstai, Tammikuu 16, 2020

Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu eläinten kanssa! Yhteistyö eläimen ja omistajan kanssa kehittyy, tulee iloisia yllätyksiä ja sitten niitä jotka naurattavat vasta myöhemmin. Itse oppii aina vain uutta ja oivaltaminen tosiaan on kivaa niin eläimen kuin omistajankin mielestä! 

Turun Kakolanmäki itsenäisyyspäivän aattoyönä. Viimeinen kerta kun pelastuskoirat ympäri Suomen kokoontuivat treenaamaan koko yöksi, sillä tapahtuma oli paisunut vähän liian massiiviseksi järjestettäväksi. Parin tunnin välein toistasataa koiraa ohjaajineen vaihtoi keskenään treenipaikkoja vankilan melkein pimeän sisäpihan kautta.  

Porokoirarouva Niida oli kokenut pelastuskoira. Pikkupennusta asti se oli treenaillut monien ihmisten kanssa kun oli haettu oppia ja uusia treenimahdollisuuksia useammasta porukasta. Niidaa ei pimeys tai ihmismäärä hämännyt vähääkään eikä väsymys näkynyt edes aamun viimeisellä vaihdolla. Se nimittäin erehtymättä havaitsi valtavasta kulkijajoukosta jopa monen vuoden takaiset vanhat tutut ja antoi minullekin mahdollisuuden tervehtiä ihmisiä joita harvoin tuli tavattua.   

Ei viestejä

Tarinoita