Etsi
Koirakoulun kurssit, teematreenit, työpajat ja luennot

Koirakoulu toimii Vihdin Huhmarissa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Huhmarissa keskitymme erilaisiin nenälajeihin: nosework, esine-etsintä vaikka geokätköilyn muodossa ja etenkin ihmisen etsintään tähtäävä jäljestys- ja hajuerottelukoulutus on vahvinta osaamistamme. Myös pentukurssit ja arkitaitokurssit kuuluvat ohjelmaan. Kurssien lisäksi järjestämme monenlaisia teematreenejä, työpajoja ja luentoja.

Ryhmäkoot ovat pieniä ja koulutustilassa on vain yksi koira kerrallaan, joten kursseille on helppo tulla niin pennun, tavallisen kotikoiran kuin harrastuskoirankin kanssa. Myös yksityiskoulutus on mahdollista, tai vaikka ihan oma kurssi kaverin kanssa. Koulutustila on vanhassa tallissa ja autoille parkkitilaa ihan sen edessä. 

Huhmarin koulutukset 

Harrastuslajien maastokurssit 

Maastolajien kursseilla paneudutaan jäljestykseen vaihtuvissa paikoissa. Maastokurssit painottuvat sulan maan aikaan, mutta emme talveakaan jätä hyödyntämättä. Talvikaudella on jälkikoirille myös omat hajuerottelukurssinsa sisätiloissa häiriösiedätyksen merkeissä.

Maastokurssit